Testa Jack Hammer 2 sloten

Den första sloten om Jack Hammer blev så populär att Netent bestämde sig för att göra en uppföljare. Men ett problem med uppföljare är att de sällan blir bra. Fast Jack Hammer 2 sloten visade sig vara en bra satsning. Många spelare var redo att komma tillbaka till Grand City där mannen i den gröna kostymen löser brott och kämpar mot elaka figurer.

Jack Hammer 2 är en serietidning

Du kommer genast att märka att Jack Hammer spelet är som en serietidning. Figurerna på hjulen har designats i denna stil. Det är ritat men rör ändå på sig. Netents Jack Hammer 2 slot har 5 hjul och 99 vinstlinjer som är fixerade. Det gör att du kan vinna en hel del på ett tursamt snurr.

I detta spel så dyker skurken Don Crabby upp. Vackra Pearl är återigen kidnappad och nu måste privatdetektiven rädda henne. Med snygg grafik och ett högt tempo så kommer du in i dramatiken. Du kan spela på Jack Hammer 2 på en vanlig dator med Mac, Windows eller Linux såväl som på en mobil enhet.

slot jack hammer 2

Missa inte introfilmen

Om du vill förstå temat för denna slot så ska du inte missa filmen som spelas innan du drar igång med satsningar. I denna lilla film så får du en introduktion av karaktärerna som är med på hjulen. Varje symbol representerar en viss del av berättelsen som ligger bakom spelet. Dessutom så finns det några symboler som föreställer samma karaktär fast i olika situationer.

Symboler på Jack Hammer 2 sloten

Det är hjälten Jack som är värd mest. Honom vill du se många av på hjulen. Efter Jack så är det Pearl som ger de bästa vinsterna. Det finns en bild med henne där hon håller i en mikrofon och en annan där hon gråter av rädsla. Tredje bästa symbolen är skurken Don Crabby som kan dyka upp med ett leende eller med en grimas.

Den fjärde bästa symbolen föreställer gänget som jobbar för Don Crabby. Det finns en bild där de vill dra igång ett slagsmål och en annan där de har fått stryk. Det finns också bilder som en motorbåt, en tunna med fisk och en gammal mikrofon. De har lägsta värdet av symbolerna på hjulen.

Med vacker grafik i bakgrunden och fåglar som kvittrar så kan det kännas lugnt och skönt att snurra på sloten trots att den handlar om brott. Musik används också för att göra det hela lite mer spännande. När du vinner så kommer ett storband att dra igång och det är kul.

Bonuseffekter på Jack Hammer 2

Om du får 3 stycken free spins symboler på en vinstlinje så kommer det att dra igång Sticky Win effekten. Det betyder att hjulen som har de vinnande symbolerna ligger kvar på samma sätt medan de andra hjulen snurrar igen. Det gör att du får chansen att vinna nya vinster. Det här fortsätter så länge som nya vinstkombinationer skapas.

Det finns en wild symbol som är redo att explodera. Den kan du använda för alla andra symboler förutom för den elektriska ålen som ger free spins. Med denna symbol så kan du få upp till 20 free spins. Under free spins så dubblas vinster. När du snurrar gratis så kan det också bli tal om nya free spins men då kommer vinsterna inte att dubblas som när bonusspelen först drar igång.

Satsningar och vinster

Det går att satsa mycket smått på Jack Hammer sloten. Du ställer in storlek på mynt men kom ihåg att vinstlinjerna är fixerade. Om du har tur så kan du under ett spel vinna 990,000 mynt. Det blir då en mycket stor vinst som kan mäta sig med vinster på progressiva slots. Kom ihåg att alltid satsa med pengar som du kan förlora. Räkna inte med att vinna och se nöjet i sloten som den är utan stora vinster.

Välj ett bra online casino med slots där du kan få bonus att använda på Jack Hammer 2 sloten för att spela mer och öka dina vinstchanser.