Roliga spel på Steam

Ta en paus från Counter Strike och spela något roligt spel istället! Nu säger vi inte att CS är ett tråkigt spel men ibland kan det vara bra att spela något som är lite lättsammare. Därför tänkte vi som så att skriva om ett par här. Och för att göra det enkelt för alla som spelar CS så tipsar vi om spel som finns att köpa och ladda ner på Steam. Vi tror att majoriteten av alla som har köpt CS har gjort det genom Steam. Klar? Ok, då kör vi!

Grand Theft Auto

Kanske inte det lättsammaste spelet som finns men ändå. GTA kan ge en avkopplande upplevelse i alla fall. Spelet går ut på att utföra olika uppdrag i den undre kriminella världen och du ska stjäla bilar, råna banker och eliminera personer. Det finns dock inget krav att göra alla uppdrag, det går lika bra att bara gå bärsärk. Gör vad du vill.

10 Second Ninja

Här möts Ninjor och Nazirobotar i en 10 sekunders batalj. Spelet är av en enklare modell. Din målsättning är enkel, du ska på 10 sekunder förgöra dina fiender för att klara banan.

South Park: The Stick of Truth

Har du kollat in Pewdiepie på sista tiden så har du nog inte missat att han har spelat en hel del av spelet South Park: The Stick of Truth. Steam säljer du detta spel som har gjort succé redan innan det släpptes. Spelkaraktärerna är samma som i tv-serien med samma namn. Det är fräckt och roligt.