Personer som spelar på Youtube

För att fylla ut lite så tänkte vi tipsa om personer som spelar och lägger ut klipp på Youtube. Det är miljontals människor som följer dessa varje dag eller vecka. Vi har även blandat in ett och annat svenskt ansikte i listan.

FRANKIEonPCin1080p

En engelsk kille tror vi. Han lägger ut flera klipp på flera olika spel, men det som han har blivit mest känd för att spela är ett datorspel som heter DayZ. Det är en Zombie-mod till Arma 2. Det går ut på att överleva en Zombieinvasion, men även att överleva andra människor.

Denna snubbe har idag över 1,5 miljoner prenumeranter på Youtube.

Du hittar FRANKIEonPCin1080p här: https://www.youtube.com/user/FRANKIEonPCin1080p

Robbaz

Robert som han egentligen heter är en svensk kille från Norrland som har blivit ganska stor på Youtube. Han har ungefär 800 000 prenumeranter idag. Han gör inte klippen på traditionellt sätt, han har mycket humor med i sina klipp. Istället för att spela seriöst bjuder han på sig själv och ger tittaren ett stort leende på läpparna.

Robbaz kanal https://www.youtube.com/user/Robbaz

Pewdiepie

Äsch, vi måste ju ta med honom förr eller senare. Kungen av Youtube just nu! Pewdiepie är en svensk kille som heter Felix och han är störst av alla. Han har över 26,5 miljoner prenumeranter och är förmodligen mångmiljonär idag. I slutet av 2013 så rapporterades det att Pewdiepie tjänade ungefär 1 miljon kronor per dag på sina klipp. Han spelar inte bara spel han gör även roliga vlogs där han är sig själv och spexar runt.

Pewdiepies kanal https://www.youtube.com/user/PewDiePie