Nuked Bästa shooterspelen just nu

Vi har kollat in topplistan på de bästa shooterspelen just nu! Kolla in du också, det kanske finns något spel som du har missat! Vi listar topp 5 mest sålda shooterspelen…

Nummer 1 – Call of Duty: Ghosts – 198 kr

Uppföljaren i COD-serien ligger på deras förstaplats bland de bäst säljande shooterspelen idag. Det är PS3-spelet som toppar listan.

Nummer 2 – Counter Strike: Global Offensive – 119 kr

Den nya succén inom CS som fler och fler har börjat spel. CS:GO syns allt oftare på events och tävlingar runt om i världen. Spelet är till PC.

Nummer 3 – Zombi U – 88 kr

Det innovativa spelet till Wii U har varit populärt sedan lanseringen av konsollen. Den ligger nu på en tredjeplats på försäljningslistan. Nu väldigt prisvärt med sina 88 kr!

Nummer 4 – Call of Duty: Modern Warfare 3 – 198 kr

Fortfarande ett spel som säljer bra. Modern Warfare 3 är ett av de populäraste COD-spelen. Till PS3:an.

Nummer 5 – Titalfall – 319 kr

Titalfall har fått ganska mycket uppmärksamhet på sistone. Man har kombinerat de klassiska shooterspelen med parkour och jättelika titaner, stora robotar som man kan kontrollera vid vissa tidpunkter i spelet. PC-varianten ligger på plats 5 på denna lista.

Spelbutiken har fri frakt på alla spel!

Vi har hämtat listan från Spelbutiken.se, en av de största butikerna på nätet som säljer spel till Playstation, Xbox, Wii och PC. Den baseras på deras försäljningsstatistik, populära spel i webbshoppen som säljer bäst under kategorin ”First Person Shooter”.