Nu kan du spela in dina gameplay i hd kvalitet

Hauppauge har gjort det igen. Nu har den som var först, och bäst på TV-kort till PC tillverkat en box som kan spela in HD videokvalitet av dina gameplay på Playstation och Xbox. Med denna enhet blir det lätt och perfekt för den som vill ladda upp sina spelklipp och prestationer på Internet.

Hauppauge HD PVR 2 är specialanpassad för Youtube klipp från PS3 och Xbox 360

Den nya HD-inspelningsboxen kommer med allt som behövs för att ansluta till PS3 eller Xbox 360 och till din dator för inspelning av dina favoritspel, eller filmsnuttar. Inspelningen sker i H.264-format för bästa ljud och bildkvalitet och minsta filstorlek för snabba upp och nedladdningar av dina favoritklipp.

Detta kan med fördel användas för att dela dina favoritspel med vänner och andra spelare på Internet, eller för att för taktiska diskussioner med reella spelklipp som faktamässig bakgrund. Kanske vill du själv skapa spelklipp och recensera dessa för att få många besökare till din Youtube kanal. Detta är just nu den bästa produkten för alla som har en PS3 eller Xbox 360 och vill spela i sina framgångar eller missöden i dina favoritspel.

Hauppauge HD PVR 2 har mer att ge

Med Hauppauge HD PVR 2 kan du också välja var du vill se dina spelvideos, genom alla de kablar som medföljer. De kablar som följer gör att du, tillsammans med nätverksfunktioner, kan se dina inspelningar på din HD TV, dator eller föra dem tillbaka till din spelenhet för att se dem genom den. Du kan även se dina inspelningar i realtid, utan några fördröjningar redan under inspelningens gång.

För att underlätta för Mac-ägare och de som vill ladda upp sina filmklipp på Youtube så finns även några enkla applikationer som gör detta på enklast möjliga sätt.

Denna box finns just nu att köpa online från bara 1190 kronor, men först behöver du veta vilka systemkrav som krävs för denna unika box. Systemkrav för Hauppauge HD PVR 2 hittar du här.