Köpa Counter Strike merchandise

Vart finns det en butik där man kan köpa kläder och andra sker med märket Counter Strike på?

Det första du kan göra är att besöka några av de svenska annonsmarknaderna. Du kan gå in på Tradera eller Blocket och söka efter prylar som har med Counter Strike att göra. Har du tur så kan du göra ett klipp och hitta grejor mycket billigare än i vanliga affärer.

Ebay

Detta är det absolut säkraste sätter att hitta Counter Strike merchandise. Där samlas miljontals butiker och privatpersoner och säljer allt möjligt. Gör man en sökning på Counter Strike t-shirt så kommer det upp hundratals resultat. Innan du beställer så måste du kolla om butiken skickar till Sverige, alla gör inte det.

Redbubble.com

Redbubble är en sida som samlar design på en och samma plats. Här kan man skicka in och sälja sina verk som trycks på olika varor. Vi hittade en del Counter Strike-prylar hos Redbubble som kan vara intressant. Det är bland annat snygga tröjor som man kan köpa. Redbubble skickar också till Sverige för ca: 50 kr.

Esportstore.com

Här är en butik som säljer kläder och prylar med logotyper och text med lag som spelar någon form av e-sport. Bland lagen hittar vi:

• Natus Vincere
• Ninjas In Pyjamas
• Meetyourmakers
• Lemondogs
• Absolute Legends
• Fnatic

Det finns många olika klädesplagg att köpa hos dem. Luvtröjor, t-shirts, jump suits, kepsar, mössor och armband. Detta är troligtvis den allra största butiken på nätet som säljer merchandise inom e-sporten.

Det ska gå att beställa till Sverige och leveranstiden är ca: 1 vecka.