Fragbite, ett av Sveriges största forum för dator och spel intresserade

Fragbite.se, är kanske Sveriges största och ett av Nordens största forum för dator och spelintresserade. Fragbite startade som informations media kring det, för de datorinitierade spelarna, välkända spelet CounterStrike. Ett spel uppbyggt i samband med den stora FPS-hiten Halflife. Fragbite startades 2002 av de två Svenska bröderna Tomas och Filip Hansson och ägdes fram till 2011 av ett företag kallat Bite Online Media, och har numera fått nya ägare i form av Nyheter24 AB.

Fragbite är en populär webbplats med många unika besökare varje månad, och runt 250 000 registrerade medlemmar. På Fragbite.se hittar du information om allt som rör datorns spelvärld i form av nyheter, recensioner, onlinetävlingar samt något som heter Fragbite Masters.

Fragbite, är en av de mest populära, och besökta informationsportaler för dataspels intresserade i hela Norden. De har ett av Sveriges största forum, där det talas om allt som tillhör datorernas och spelens värld. Här finns många kategorier och trådar att följa för de intresserade.

Fram till idag har Fragbite.se utvecklats från att vara ett CounterStrike baserat forum, till att omfatta allt som rör dataspelens fantastiska värld. Här talas det och läses om allt mellan himmel och jord.

Idag omfattar Fragbites startsida populära spel som Dota2, Starcraft II, League of Legends. Vad du också numera kan hitta på Fragbite är Livesändningar, där du som medlem kan skicka i dina egna inspelningar av dina resultat av olika spel i videoform. Förutom detta finns även Frag TV, där du kan se reportage och intervjuer från olika dataspelstävlingar och nyheter inom spelens värld.

Det kan tyckas att Fragbite.se borde ses som ett måste av den som är dataspelsintresserad, och det kanske är sant. Ta en titt själv. Det är gratis att bli medlem.

Fragbite hittar du här. www.fragbite.se