Ett nytt Battlefield spel från Dice. Hardline – Vad är det? Testa Hardline idag!

Nu kommer det äntligen ett nytt spel i Battefield-serien! Spelet från Dice kommer att heta Hardline. Vi var lite oroliga innan för att Dice skulle börja ge upp. Man hade sagt i intervjuer att det var svårt att hänga med att producera ett spel varje år. Det blev dock inget Battlefield 5 i år men Hardline kommer att bli väldigt spännande att testa.

Vad är Battlefield Hardline?

Battlefield Hardline är ett spel som har nästan samma upplägg som Battlefield 3 och 4 fast det är inte ett tema med krig. Det är i stället ett spel som utspelar sig mellan polisen och kriminella. ”Tjuv och polis” helt enkelt. Det är också ett unikt spel som vi inte har sett tidigare. Inte på en så öppen värld som Dice och Frostbite erbjuder. Det har skrivits om att Dice ska släppa ett sådant spel nu i ett halvår men ingen hade sett något, inte förrän några veckor sedan. Då släpptes det en video som visade en trailer på Battlefield Hardline samt demo på multiplayer i spelet.

Hardline kommer att ha en campain samt en multiplayer-del. Samma upplägg som andra spel inom Battlefield-genren.

En stängd beta är tillgänglig för PC och PS4

Vi kommer att få vänta till oktober innan vi kan köpa Battlefield Hardline men om man går in på Dice:s hemsida kan man redan nu anmäla intresse till att ansluta sig till en beta av spelet. Alla som har en PC eller en Playstation 4 kan skicka in en ansökan om att få testa på spelet.

Här kan du ansöka om Hardline-betan