De bästa spelautomaterna på marknaden

När du skapar en spelautomat är det alltid en svår uppgift för spelutvecklarna att skapa ett helhetspaket som gör så att spelaren vill återvända. Genom att integrera en bra utbetalningsprocent med ett slående tema och speciella funktioner så som free spins och bonusrundor försöker man göra spelupplevelsen till den bästa som man kan hitta.

Många spel har varit omåttligt populära under en längre tid och det kommer konstant nya spelautomater som försöker ta över tronen och bli en tidlös klassiker. Men hur hittar man till de stora och populära spelen? Det är oftast svårare än vad man tror, då det inte alltid är lika självklart. Ett tecken är att det spelet ofta ligger högt upp på listorna. Men om du fortfarande är osäker på hur och var man hittar dessa spelen så ger vi dig en hjälpande hand.

Konstant spelutveckling

Det må ligga en gnutta sanning i att när man producerar spelautomater på löpande band så kommer inget riktigt fastna på näthinnan. Detta är något som de stora spelutvecklarna från till exempel BetSoft, Microgaming, Playtech och svenska NetEnt oftast har i åtanke när det lanserar nya spelautomater till sina kunder. Samtidigt har de inte råd att stanna i sin produktion då deras konkurrenter ligger konstant hack i häl och flåsar dem i nacken.

Genom att komma på ett unikt tema med speciella funktioner och en hög utbetalningsprocent hoppas spelutvecklarna att få spelare att fastna för just det spelet. Det är därför vi ser olika teman konstant med nya funktioner, allt för att testa vad som tillfredsställer den stora populationen.

Vilka är de stora spelen?

bästa spelautomater

Även om det går att säga att det populäraste spelet inte är för alla så måste man ta hänsyn till hur bra spelet är generellt, oavsett tema eller specialfunktioner.

Tar du tidlösa klassiker som Gonzo’s Quest, som erbjuder 20 vinstlinjer med 5 hjul och häftiga 3D-animationer och ljudeffekter så märker du direkt att detta spel är en klassiker. Men när en klassiker har satt sig så kan du inte göra liknande spel efter den modellen heller, då många kommer se det som en billig kopia av deras favoritspel. Det finns även spel som ger dig en progressiv jackpott som också är omåttligt populära just för att det finns en chans att betala ut stora summor pengar. Där har vi Mega Fortune som räknas som en av de största och populäraste.

Att då säga vilka som är populära är oftast en svår fråga. Det finns Millionaires Club III som går varmt samt teman som Game Of Thrones som har en hög igenkänningsfaktor.

Spela alltid på vad du tycker är kul

Det är en klyscha att säga att man ska spela för att ha kul. Men den är också väldigt sann. Om du bara spelar de populära spelen, som ibland kanske inte faller dig i smaken, så kommer du tappa fokus på nya spel som dyker upp. Det är just dessa spel som om någon månad kanske är så populär och på väg att bli en ny klassiker. Så våga testa nya spel, även om tidlösa klassiker lockar.