Bra tangentbord och möss

För att bli en toppspelare i Counter Strike så måste du ha talang. Men när talangen inte räcker till så måste man också förlita sig på bra tillbehör. Här är några rekommenderade tillbehör. Möss och tangentbord.

CM Storm Devastator – MS2K & MB24

Detta är egentligen ett paket som innehåller både mus och tangentbord. Det är en bästsäljare som har fått höga betyg. Tangentbordet är av hög kvalitet som förbättrar ditt slag på tangenterna. Det är blå LED-belysning på tangentbordet som underlättar spel i mörker. Den har ett Custom membrane design vilket förbättrar responstiden på tangenterna och ger den en länge livslängd.

Musen som följer med har en ergonomisk utformning och kan ställa in på 800 – 1600 och 2000 DPI. Det är en högpresterande mus som ger dig snabba reaktionstider.

Corsair Vengeance M65 Performance

Corsair Vengeance M65 Performance är en annan mus som har fått höga betyg i tester och på nätbutiker. Den finns i svart eller vit och har en sensor som stödjer upp till 8200 DPI. Man kan också anpassa vikten på musen, något som är mycket populärt och individuellt. Olika spelare vill ha olika motstånd i sin mus, därför är det bra om man kan anpassa det. Det finns också ett minne i musen som gör att man kan programmera den för varje spel man har. Med ett enkelt knapptryck så växlar man mellan inställningarna.

Vi har hämtat produkterna från Komplett (https://www.komplett.se) där du kan köpa mängder med Gamingprodukter till bra pris. Snabba frakter inom Sverige. Det finns allt för din dator där!